Starity

Megszólalt a Bridgerton producere Regé-Jean Page távozása kapcsán

2021. április 14. 09:09   |   Szerző: Four

Kavarog a botrány a színész búcsúzása körül, így reagált a dologra Shonda Rhimes.

hirdetés

A Bridgerton család rajongói számára szomorú hír volt, hogy Regé-Jean Page nem tér vissza a sorozat következő részeibe. Page a dolog kapcsán kijelentette, a készítők eleve csak egy évad erejéig keresték meg, ám egyesek szerint a színész szerepelhetett volna a második évad pár epizódjában is, csak kreatív ellentétek miatt nem válltalta a munkát.

Most a sorozat producere, Shonda Rhimes is megszólalt az ügy kapcsán - Rhimest sokkolta, hogy ekkora felháborodást keltett a hír:

Általában akkor történik ilyen, ha valaki meghal egy sorozatban, aki hosszú ideig szerepelt. De nem "öltük meg" [Page-et], továbbra is életben van. Alapvetően is ez volt a terv: "gyere el egy évadra, és játszd el a herceget". Sok nagyon érdekes szóbeszéd kering most, valószínűleg azért, mert az emberek nehezen engedik el őt.

- mondta Shonda.

A Hollywood Reporter információi szerint Regé-Jean lehetőséget kapott arra, hogy a második évad 3-5 részében szerepeljen, körülbelül 50 ezer dollárért epizódonként - ám a színész visszautasította ezt több ok miatt is. 

Ha A Bridgerton családban nem is, de a Netflix új szuperprodukciójában láthatjuk majd a színészt. 

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek