Starity

Billie Eilish elárulta, miért tartotta fontosnak, hogy merész fotók készüljenek róla a Vogue-ban

2022. június 28. 21:09   |   Szerző: Four

Az énekesnő elmondta, mi volt az oka annak, hogy merész fotósorozat készült róla.

hirdetés

Billie Eilish-sel az NME magazinban készült interjú, amelyben az énekesnő elárulta, miért csináltatta tavaly a brit Vogue-gal merész, fehérneműs fotósorozatát.

Eilish elmondása szerint elege volt abból, hogy egydimenziósnak tartották az emberek:

A Vogue-fotósorozat előtt egyféle ember voltam, aki egy specifikus ruhát viselt, és egy specifikus zenét csinált. Ez nagyon zavart engem, hogy az emberek egyfélének tarottak, és nagyon utáltam. 

- mondta Billie. Hozzátette, azért választotta a "pinup-inspirálta" öltözetet a fotósorozathoz, hogy megmutassa, mennyire frusztrálja a fent említett állapot:

Eléggé csapdában éreztem magam abban a személyiségben, amelyet az emberek gondoltak rólam, ezért teljesen megváltoztattam, hogy kics***ek mindekivel. Azt akartam, hogy legyen terem, kívánatosnak akartam érezni magam, femininnek és maszkulinnak - és ezt be akartam bizonyítani magamnak. 

- mondta Billie, aki korábban a Times magazinnak úgy nyilatkozott, a fotósorozat készültekor azt érezte, túl erősen próbálkozik annak érdekében, hogy kívánatosnak tartsák. Azóta azonban már kényelmesebben érzi magát, és többet is szeretne kísérletezni stílusával:

Végre komfortosan érzem magam abban a személyiségben, aki valójában vagyok, és tudok egyszerre több dolog is lenni.

- mondta. 

 

 

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek