Starity

Andrea Bocelli is belekeveredett a Kardashian lányok vitájába - nagyon cukin reagált az énekes

2023. július 11. 13:01   |   Szerző: Four

Kourtney és Kim Kardashian vitája tovább folytatódik, most már Andrea Bocelli is belekeveredett.

hirdetés
Andrea Bocelli is belekeveredett a Kardashian lányok vitájába - nagyon cukin reagált az énekes
Fotó: andreabocelli/Instagram

Kim Kardashian és nővére, Kourtney továbbra is vitáznak azzal kapcsolatban, hogy utóbbi úgy érzi, Kim üzleti lehetőségnek tekintette az esküvőjét és partnerségre lépett a Dolce & Gabbana tervezőpárossal. 

Kim azonban megelégelte, hogy Kourtney folyton emiatt panaszkodik, és visszaszúrt azzal, hogy szerinte voltak hasonlóságok kettejük esküvői között - ennek alapján pedig mondhatná, hogy épp Kourtney másolta őt. 

A híresség szerint az egyik ilyen volt, hogy Andrea Bocelli nála is fellépett, amikor Kanye Westnek fogadott örök hűséget. 

Olaszországban volt az esküvőm. Akkor én most azt mondom, hogy te másoltál le engem azzal, hogy neked is ott volt a lagzid? Ki lépett fel az esküvőmön? Andrea Bocelli. Ki lépett fel Kourtney esküvőjén? Andrea Bocelli. Elloptad az esküvői országomat és az előadómat. Andrea Bocelli a kedvenc férfi énekesem, de én másolom le Kourtney "dolce vita" életsítlusát? Oké.

- panaszkodott Kim a családi realityben. 

A dolog maga Andrea Bocelli fülébe is eljutott aki nagyon aranyos üzenettel reagált a lányok vitájára:

Kedves @kimkardashian és @kourtneykardash, nagyon örülök neki, hogy mindketten szeretitek a hangomat, és ezek után is boldogan fogok énekelni nektek. De tudnotok kell, hogy van egy fiatalabb és sokkal segítőkészebb énekes, @matteobocelli, akit az édesanyátok, @krisjenner nagyon jól ismer. Hamarosan találkozunk Toszkánában!

- írta Instagram-sztoriban a híresség.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek