Starity

Jennifer Aniston képtelen felfogni, hogy Matthew Perry meghalt, nagyon nehéz időszakot él meg

2023. november 09. 22:10   |   Szerző: Four

A színésznő továbbra is nehezen dolgozza fel, hogy meghalt az egyik kollégája.

hirdetés
Jennifer Aniston képtelen felfogni, hogy Matthew Perry meghalt, nagyon nehéz időszakot él meg
Fotó: friends/Instagram

Jennifer Aniston szörnyű időszakot él meg: a színésznő nagyon nehezen dolgozza fel egykori kollégája és barátja, Matthew Perry halálát. A hírességről nemrég a Page Six forrása elárulta, ő volt az első, aki megérkezett a színész temetésére, majd követték őt Jóbarátok-beli színésztársai, Matt LeBlanc, Courteney Cox, David Schwimmer és Lisa Kudrow. 

Ötük közül Jen és Courteney az, aki a leginkább kiborult, és valószínűleg Jen szenved a legjobban. Kevesebb mint egy év alatt ez a második hatalmas veszteség, ami érte, beleértve az édesapja halálának évfordulóját, amely egyre közeleg. 

- nyilatkozta a színésznő egy ismerőse. 

Perry és Aniston között különleges kapcsolat volt: a néhai színész a memoárjában elárulta, hogy Jen volt az, aki a leginkább odafigyelt rá a függősége kapcsán, és ezért mindig is nagyon hálás volt neki. Egy 2004-es interjúban pedig Aniston könnyekben tört ki arra a gondolatra, hogy valaha elveszítheti Matthew-t. 

A Jóbarátok sztárja október végén hunyt el az otthonában: a jacuzzijában találtak rá eszméletlenül, feltehetően fulladás következtében halt meg. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek