Starity

A hányinger kerülgette néhány csókjelenetnél: erről vallott Emily Blunt

2024. május 06. 19:07   |   Szerző: Four

A színésznő őszintén vallott arról, hogy nem mindegyik csókjelenetet tudta leforgatni hányinger nélkül.

hirdetés
A hányinger kerülgette néhány csókjelenetnél: erről vallott Emily Blunt
Fotó: hu.depositphotos.com

Emily Blunt Howard Stern műsorában vallott arról, hogy bizony voltak olyan filmjei, amelyeknél a csókjelenet forgatásakor a rosszullét kerülgette. Amikor Stern arról kérdezte, volt-e hányingere ezekben az esetekben, a színésznő így válaszolt:

Abszolút, abszolút. Azt nem mondanám, hogy extrém utálatot éreztem, de egyértelműen volt olyan, amelyiket nem igazán élveztem.

- mesélte. 

Ettől függetlenül hozzátette, volt olyan többször is, hogy emberileg nem kedvelte a partnerét, de ettől még remek volt a kémia köztük.

Volt olyan, akit nem kedveltem, de jó volt köztünk a kémia. Volt, hogy nem igazán tudtunk jól együtt dolgozni, de ettől még megvolt köztünk a szikra. 

- mondta Blunt, de neveket nem volt hajlandó mondani. 

A kémia egy elég fura dolog. Van, hogy nagyon könnyen együttműködsz a partnereddel, de ez a filmvásznon egyáltalán nem jön át. Ezért fura dolog a kémia: megfoghatatlan, nem nagyon tudod tettetni. Vagy megvan, vagy nincs. Szimplán csak egyszerűbb, ha van köztetek természetes összhang. 

Emily taktikája az, hogy próbál minden partnerében találni egy bizonyos pluszt, amitől hátha pattogni kezdenek köztük a szikrák.

Mindig találnom kell valamit a partneremben, amit nagyon kedvelek - akár csak egy dolgot is. Ez lehet mondjuk, hogy kedves a nevetése, vagy tetszik, ahogy másokkal beszél. Hogy türelmes. Bármi szóba jöhet. Találnod kell valamit, amit kedvelsz abban az emberben, vagy az általa játszott karakterben, és abba kell kapaszkodnod. 

- mesélte. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek