Starity

Whoopi Goldberg megdöbbentő dolgokat mesélt el a kokainfüggőségéről

2024. május 06. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Whoopi Goldberg a kokainfüggőség megdöbbentő részleteiről mesélt, valamint hollywoodi partikről, amelyeken "mindenki részt vett".

hirdetés

Whoopi Goldberg új memoárja, Bits and Pieces: My Mother, My Brother, and Me című, könyvének megjelenése előtt, részletek szivárogtak ki a 80-as évekbeli bulizási szokásairól.

Goldberg heroinfüggőséggel küzdött, de az első férje, Alvin Martin segítségével sikerült legyőznie, aki egyben a drog tanácsadója is volt. Miután azonban a 80-as években New Yorkból Kaliforniába költözött, hogy a színészi karrierjét folytassa, hollywoodi partikon kokainhasználatba kezdet.

Olyan partikra hívtak meg, ahol az ajtóban egy tál Quaalude-dal fogadtak, amiből kiválaszthattam, amit akartam. Kokaincsíkokat terítettek az asztalokon és a fürdőszoba pultjain, hogy mindenki magához vehesse

- írja a könyvben.

Azt állítja, hogy "mindenki részt vett benne", mert a zsaruk nem tartottak volna razziát egy "nagymenő producer vagy színész" otthonában. Azt is elmondja, hogy a kokainhasználatot nem érezte olyan "veszélyesnek" a heroinhoz képest. Hozzáteszi, hogy sikerült folytatnia a munkát, miközben rejtegette a függőségét, amíg a drog elkezdte "szétrúgni a seggét". Visszaemlékezik egy éjszakára, amikor fekvés után megbénult a félelemtől, mert azt hitte, hogy valamiféle szörny leselkedik az ágya alatt.

Így huszonnégy órán keresztül ki sem mozdultam az ágyból. Az ilyen sz*r nem ér véget szépen. Az ember csak bizonyos ideig tudja visszatartani a hólyagját.

De nem ez volt az a pillanat, amikor eldöntötte, hogy le kell szoknia a kokainról. Hanem állítólag a szekrényben kokózott egy luxusszállodában, amikor egy szobalány kinyitotta az ajtót, és ijedtében felsikoltott. Goldberg kirohant, hogy magyarázkodjon, de elmondása szerint a tükörben megpillantotta magát - és észrevette, hogy az arcát fehér por borítja. Attól a pillanattól kezdve változtatott, megjegyezve, hogy képes volt "gyorsan" rendbe tenni az életét a félelemtől, hogy holtan végzi:

Tudtam, hogy le kell cserélnem a barátaimat, és le kell mondanom a meghívásokat, de ezt meg kellett tenni. Nem akartam meghalni.

via Perez Hilton

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek