Starity

Miben rejlik a szabadon álló kádak különlegessége?

2024. május 14. 15:03   |   

A korábbi évszázadokban szinte csak szabadon álló kádak léteztek, ugyanis a 20. századig nem állt rendelkezésre olyan technológia, amivel a kádakat tökéletesen a falhoz vagy sarokba lehetett volna illeszteni. Manapság többségben vannak a beépíthető kádak, de a szabadon álló változat is reneszánszát éli.

hirdetés
Miben rejlik a szabadon álló kádak különlegessége?

Az M-Acryl szabadon álló kádjai között mindenki könnyen megtalálhatja a kedvére való és otthonába tökéletesen passzoló darabot.

Kényelem és stílus

Amennyiben a fürdőszoba mérete és kialakítása lehetővé teszi, érdemes a szabadon álló kád mellett dönteni. Egyedi elhelyezkedése által máris különleges összhatást kelt a helyiségbe belépve. Ezenkívül ezek a termékek ismertek egyedi formatervezésükről, illetve különösen kényelmes kialakításukról.

Ezt a típust bárhol el lehet helyezni, élvezhetjük az ablak elől a kilátást, vagy berendezhetünk egy meghitt sarkot a romantikus fürdőzésekhez. A kád minden oldalról kényelmesen körüljárható, benne pihenve pedig teljesen ellazulhatunk, karjainkat kilógatva mindkét oldalon.

Minőség és megfizethető ár

A szabadon álló kádak sok esetben magasabb árkategóriába esnek, azonban egyáltalán nem kell attól tartanunk, hogy ezek a termékek megfizethetetlen luxust jelentenének. A piacon megtalálható modellek rendkívül széles skálán helyezkednek el, ami az árfekvést illeti, és a minőségi darabok között is bőven találni kedvező árú típust.

Törekedjünk arra, hogy ismert, megbízható gyártók termékei közül válasszuk ki álmaink kádját, ezzel könnyedén elkerülhetjük azt, hogy kellemetlen meglepetésekkel kelljen szembenéznünk, az esetleges silányabb minőség miatt. A megbízható gyártók sokéves garanciát vállalnak termékeikre, így ha mégis valamilyen panaszunk lenne az évek során a modellel kapcsolatban, akkor is van kihez fordulni.

Egészségügyi és kényelmi szempontból fontos az is, hogy a kádak antibakteriális felülettel rendelkezzenek. A fürdőszobában a víz és a gyakori magas páratartalom miatt könnyedén megtelepedhetnek gombák, baktériumok és egyéb kórokozók. Ha nem akarunk folyamatosan vegyszeres tisztítást végezni minden felületen, akkor törekedjünk arra, hogy a berendezés, amennyire lehetséges, antibakteriális legyen. Ezzel sok munkától és egészségünkre káros vegyszertől megkímélhetjük magunkat.

A Prestige kádszéria

Az M-Acryl kínálatában is megtalálható Prestige kádszéria, ahogy arra neve is utal, a legmagasabb minőséget képviseli. Ennek a családnak is a csúcsmodellje a Lily névre hallgató kád, amely tekintélyt parancsoló, 175 x 82 cm-es méretével mindenki számára biztosítja a kényelmes, relaxáló fürdőzés élményét. Ez a termék ötvözi a sarokkádak funkcionalitását a szabadon álló kádak formatervezésével. Első ránézésre is megakad a szemünk a különleges kialakításon. Fekete és fehér előlappal is rendelhető.

Bármelyik szín és stílus is nyerje el a tetszésünket, a minőségre mindig fordítsunk különös figyelmet, hiszen a fürdőszobai berendezésnek az átlagosnál extrémebb körülményeknek kell ellenállnia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek