Starity

Hajós nyaralás pároknak: romantikus időtöltés a nyílt tengeren

2023. március 05. 01:01   |   

A romantika ezernyi arcot ölthet, ez tény. De van valami, aminek az értéke felbecsülhetetlen, túl az együtt töltött időn, ami persze mindennél többet ér. Ez pedig a tenger jelenléte. Amikor a víztömeg körbeöleli a hajó testét, és ringatja azt. Amikor a szerelem eggyé válhat a kékséggel, a kékben találkozó égbolt, és tenger egységével. Amikor az illatok távoli tájak fűszereit hozzák magukkal, és amikor a kettesben töltött percek mámorát senki, és semmi sem zavarhatja meg, mert nincs más társaság, csak a végtelenbe vesző tenger.

hirdetés
Hajós nyaralás pároknak: romantikus időtöltés a nyílt tengeren

Melyek a legkedveltebb célpontok?

A kérdés ezek után már csak az, hogy melyek a legkedveltebb úti célok? Vajon melyek azok az országok, amik hangulatukkal, atmoszférájukkal, temperamentumukkal a romantikázás fellegváraivá léphetnek elő? Nos, szerencsére ez egy mézédes dilemma, amire kizárólag kívánatos válaszok adhatóak.

A hajóbérlés Olaszország partjainál az egyik legtöbbek által keresett ajánlat. Nem csoda! Hiszen Olaszország egyet jelent a szabadsággal, a szerelemmel, a felhőtlen időtöltéssel, a mennyei fogásokkal, a hűsítő italokkal, és minden érzékeket kényeztető örömmel. Akkor is tökéletes célpont, ha a tengeren ringatózás élménye az egyetlen közös vágy, és akkor is pazar választás, ha egy kis városnézés, kirándulás is belefér a napirendbe.

A távolabbi vizek is tartogatnak izgalmakat?

De még mennyire, hogy igen! A hajóbérlés Görögország vizein is közkedvelt program. Ez az a vidék, ami kalandokat ígér, mégpedig a legjavából. Ismeretlen, mégis izgató, távoli, mégis annyira közelien ismerős. Telve van rejtélyekkel, a megfejtések ígéretével. Páratlan kikapcsolódást garantál a pároknak.

Íme, a harmadik dobogós!

A hajóbérlés Spanyolország varázslatos kisugárzását is megközelíthetővé, behajózhatóvá teszi. Azt persze nagyon nehéz eldönteni, hogy e három lehetőség közül melyik a befutó, de igazság szerint jobb is, ha erről az egyéni igények határoznak. Az biztos, hogy erre a különleges, romantikus, szíveket összekovácsoló kiruccanásra megéri minél hosszabb időt szánni. Minimum egy hetet, de mint tudjuk a „mézes” jelző csak a többesszám mellett mutat jól, úgyhogy jöjjenek inkább a mézes hetek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek