Starity

Kim Kardashian odaszúrt Taylor Swiftnek az új fotójával?

2024. április 24. 17:05   |   Szerző: Four

A reality-sztár lehetséges, hogy egy képpel akart üzenni Taylor Swiftnek.

hirdetés

Habár úgy tudni, hogy Kim Kardashian már leginkább szeretné lezárni a múltat és maga mögött hagyni a csatározást Taylor Swifttel - lehetséges, hogy titokban most mégis odaszúrt az énekesnőnek egy fotóval (ide kattintva látható). 

Swift és Kardashian között már 2016 óta megy a harc, amely Kanye West botrányával robbant ki (Kardashian megszellőztetett egy telefonhívást Kanye West és az énekesnő között), és az énekesnő többször is utalt rá, hogy egyáltalán nem bocsátott meg Kimnek, akivel továbbra sem nagyon kedvelik egymást. 

Taylor legutóbb a Time magazin interjújában nyilatkozott arról, hogy szerinte Kim hazugnak állította be őt. Emellett az új lemezén van egy szám "thank you aIMee" címmel, amelyben a "K", "I" és "M" betűk lettek kiemelve, a fanok pedig egyből összerakták, hogy a dal, ami egy Aimee nevű kisvárosi lányról szól, aki bullyingolta őt - valójában Kimnek lett címezve. 

Ezeket látva lehetséges, hogy Kim vissza akart szúrni egy kicsit, méghozzá egy olyan két évvel ezelőtti képpel, amelyen Taylor egykori legjobb barátnője, Karlie Kloss mellett pózol.

Swift és Kloss 2013 és 2017 között elválaszthatatlanok voltak, még együtt is laktak, egyforma frizurát vágattak és a modell szerepelt az énekesnő egyik klipében. Aztán egyik pillanatról a másikra úgy összevesztek, hogy Swift már nem volt hivatalos Karlie 2019-es esküvőjére. 

Egyesek szerint Kloss és Swift között azért is lett rizikós a viszony, mert a modell jó kapcsolatot ápolt a zeneipari nagyágyú Scooter Braunnal, aki 2019-ben megvásárolta Taylor dalait ezzel éktelen haragra gerjesztve az énekesnőt. 

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek