Starity

Súlyos szülés utáni depresszióval küzd Halle Bailey: "Nem tudom, ki vagyok"

2024. április 24. 16:04   |   Szerző: Four

Halle Bailey őszintén mesélt arról, hogy mennyire nehéz a szülés utáni időszak.

hirdetés

Halle Bailey tavaly adott életet első gyermekének, Halo-nak, és most őszintén vallott arról, hogy szülés utáni depresszióval küzd. A színésznő Snapchatre posztolt egy videót, amelyben elmondta, "triggerelte őt" néhány komment, és rosszabbodott az állapota. 

Bailey kijelentette, imádja és tökéletesnek tartja a fiát, emellett pedig nagyon nehéz időszakot él meg:

Nagyon-nagyon súlyos szülés utáni depresszióval küzdök, és nem tudom, bárki friss anyuka tud-e ezzel azonosulni, de eljutottam egy olyan pontra, amikor nagyon-nagyon rossz, hogy még félórára sem tudom otthagyni a fiamat, mert különben kikészülök. 

A színésznő hozzátette, szerelme, DDG a legjobb apa, és a kezdetektől támogatja mindenben. 

Halo egy csoda, tökéletes és gyönyörű. Amikor ránézek, elsírom magam, hogy milyen különleges. Az egyetlen dolog, ami most nagyon megnehezíti nekem, hogy normálisan érezzem magam, az a testem. Úgy érzem, teljesen más ember vagyok. Belenézek a tükörbe, és úgy érzem, hogy ez egy teljesen új test. Nem tudom, ki vagyok. 

- jelentette ki. 

Halle emellett arról mesélt, régen nem nagyon értette a szülés utáni depresszió fogalmát, de megtapasztalva úgy érzi, minta "az óceánban, a legnagyobb hullámok között úszna, és próbálna levegőért kapkodni."

A híresség leszögezte, hogy a babájának "semmi köze a depressziójához", inkább az okozza a problémáját, hogy nem találja önmagát. 

Lehet, hogy felnéztek bizonyos emberekre, úgy gondoljátok, hogy mivel celebek, nagyon összeszedettek és mindenük megvan, de sosem tudhatjátok, hogy egy ember min megy keresztül, főleg, ha épp nemrég született meg a gyereke. 

- zárta le. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek