Starity

Billie Eilish sokáig rettegett attól, hogy az emberik megismerik a valódi énjét

2024. április 28. 23:11   |   Szerző: SzilviD

Billie Eilish elárulta, hogy mindig küzdött azzal, hogy barátokat szerezzen, majd egyszer csak rájött, hogy minden barátja az alkalmazottja.

hirdetés

Billie Eilish elárulta, hogy nehezen barátkozott, mert híres volt, és ez komoly nehézséget okozott neki a 20. születésnapja környékén. A Rolling Stone magazinnak elmondta, hogy egzisztenciális válságot élt át a születésnapi partiján akkoriban, mert alaposan körülnézett a vendégek között és észrevett valamit. 

Körülnéztem a teremben, és minden egyes ember az alkalmazottam volt. Azt gondoltam: »Ó, a francba, szó szerint nincsenek barátaim. Nincsenek olyan emberek, akik egyenrangúnak tekintenek. Nincsenek olyanok, akik nem félnek tőlem«

- nyilatkozta. 

Elárulta, hogy az elszigeteltségének az oka a biztonsága volt, ugyanis a hírneve miatt gyakran zaklatták. Valamint úgy érezte, az emberek nem kedvelnék őt, vagy nem gondolnák „igazán menőnek”, ha igazán megismernék.

Félek az emberektől, félek a világtól. Egyszerűen félelmetes egy olyan valakinek, mint én, és még ha nem is félelmetes, azt jelenti, hogy ki kell lépni az emberek elé, sebezhetőnek kell lenni, láthatóvá kell válni, meg kell mutatni, meg miegymás. De mindezt szem előtt tartva, azt választottam, hogy azt csinálom, amitől jobban félek. Most az egyszer beleharapok a szarba és létezem a világban.

Zoë Kravitz próbált a barátja lenni Eilish-nek, aki mindig lemondta a találkozókat, még nem egyszer Kravitz megkérdezte, hogy miért nem akar vele találkozni, amire így válaszolt: 

Mert ha találkozunk, akkor meg fogsz ismerni, ez félelmetes a számomra, mert akkor nem csak egy olyasvalaki leszek, akit menőnek tartasz. És mi van, ha nem tetszem neked?

Hozzátette, hogy azóta mindez megváltozott, és szeret más emberekkel megismerkedni. 

via Perez Hilton

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek