Starity

Joe Alwyn továbblépett, már új lánnyal randizik

2024. április 29. 15:03   |   Szerző: Four

A színész és az énekesnő minden jel szerint elég csúnyán szakított, de Joe Alwyn továbblépett.

hirdetés

Több mint egy év telt el azóta, hogy kiderült: Joe Alwyn és Taylor Swift románca 6 év után véget ért. Azóta az énekesnő új párra találta sportoló Travis Kelce személyében, és azt rebesgetik, olyan komoly a kapcsolatuk, hogy Travis hamarosan megkéri Taylor kezét. 

Alwyn és Swift szakításának okáról több dolog is kierült a híresség új lemezéből: arra utalt, nagyon szeretett volna hozzámenni a brit színészhez, aki végül nem volt hajlandó megkérni a kezét. 

Joe neve az utóbbi időben többször is felmerült a lemez kapcsán, de a legutóbbi hírek szerint a színész már továbblépett is újra randizik. 

Joe boldog, megint elkezdett randizni. Nagyszerű fickó, és semmi módon nem kedveli a drámát. Továbblépett a Taylorral történt szakítása után, de egyáltalán nem szeretne illetlenül nyilatkozni róla. Szerelmes volt belé, de a dolgok nem működtek. 

- mesélte a People forrása, majd így folytatta: 

Joe imádja a munkáját, de ki nem állhatja a médiafigyelmet, ami a színészettel jár. Nem érzi magát komfortosan a reflektorfényben. 

- jelentette ki. 

A híresség alapvetően se szokot sokat nyilatkozni, így aztán nem meglepő, hogy a Taylorral való románcáról nem fog beszélni: az említett forrás szerint Joe "a saját, személyes történeteként" szeretné kezelni a kapcsolatot. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek