Starity

Meglepő szereplő tér vissza az Emily Párizsban új évadában

2024. május 01. 13:01   |   Szerző: SzilviD

Kiderült, hogy az Emily Párizsban új évadában visszatér egy szereplő, akire valószínűleg nem sokan számítottak.

hirdetés

Lily Collins már egy ideje dolgozik az Emily Párizsban negyedik évadán. A sokak által kedvelt sorozat kamerái éppen Olaszországban forognak

A harmadik évad, amelynek premierje még 2022 decemberében volt a Netflixen, elég sok cliffhangerrel zárult. Természetesen a legtöbb rajongó számít rá, hogy bizonyos sztárok visszatérnek, de van egy olyan színész is, akiről azt hittük, hogy nem látjuk többé, mégis visszatér. 

Biztosan vissztér Lily Collins (Emily), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie), Ashley Park (Mindy Chen), Lucas Bravo (Gabriel), Samuel Arnold (Julien), Bruno Gouery (Luc) és Camille Razat (Camille). Azonban sokan nem számítottak rá, de viszontlátjuk még Alfie-t is, Lucien Laviscountot. Bár Emily és Alfie a harmadik évad végén szakítottak, a negyedik évadban úgy tűnik, hogy visszatér, Darren Star, a sorozat készítője, így nyilatkozott a karakterről:

Nem hiszem, hogy romantikusan értelemben képben van. Illetve nem hiszem, hogy Alfie emiatt kikerülne a sorozatból. Biztosan van oka arra, hogy Párizsban legyen, és Gabriellel dolgozzon együtt. Úgy érzem, hogy az összes karakterünk továbbra is kapcsolatban van egymással, csak egy bonyolultabb módon.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek