Starity

Elillant a rózsaszín köd: kiderült, milyen gondok vannak J.Lo és Ben Affleck házasságában

2024. május 04. 08:08   |   Szerző: Four

A két hírességnek komolyan dolgoznia kell azon, hogy jól működjön a kapcsolatuk.

hirdetés

Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága fölött viharfelhők gyülekeznek: az ismerőseik szerint ugyanis eltűnt a rózsaszín köd és az újdonság ereje is lecsengett - a mindennapi problémáikkal viszont ettől függetlenül meg kell küzdeniük. 

Ez az első alkalom, hogy hosszabb időt töltenek külön, és más-más módon dolgozzák fel a helyzetet. 

- nyilatkozta a Life & Style bennfentese.

Míg Ben Los Angelesben az Accountant folytatását forgatja és örül neki, hogy újra elfoglalt - Jennifer New Yorkban építi a karrierjét - és egyre nyűgösebb. 

Jennifer elvárja, hogy folyamatos megerősítést kapjon Bentől, és hogy a férje kimutassa, mennyire imádja őt. De erre most nincs túl sok lehetőség, Ben pedig ilyenkor rosszkedvű lesz és defenzív. A rózsaszín köd egyértelműen elillant, és úgy tűnik, ha továbbra is házasok akarnak maradni, akkor mindkettejüknek változtatni kell a viselkedésén. 

- tette hozzá az illető. 

Egy másik forrás szerint az se tett jót a házasságuknak, hogy nem úgy sikerült J.Lo filmes és zenei projektje, mint ahogy azt remélte. 

Már egy ideje várható volt, hogy Jennifer tündöklése megszűnjön, és mindez az ő hibája, ő idézte elő. A világa a tettetésből áll, és ezt az emberek már veszik be. Nárcisztikusnak és kínosnak tartják, olyasvalakinek, aki nem figyel arra, milyen világban él. 

- mondta. 

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek