Starity

Úgy tűnik, Taylor Swift és Kim Kardashian már sosem fog kibékülni

2024. május 07. 20:08   |   Szerző: Four

Az énekesnő és a reality-sztár folyamatos csatázása nem most fog lezárulni.

hirdetés

Nem valószínű, hogy Kim Kardashian és Taylor Swift egyhamar kibékül: habár az ismerőseik azt hangoztatják, hogy mindketten szeretnének továbblépni - úgy tűnik, hogy bőven van még sértettség mindkét fél részéről. 

Taylor a Kimmel (és Kanye Westtel) kirobbant botránya óta nem hajlandó megbocsátani a reality-sztárnak, aki szerinte megszerkesztette a hangfelvételt, amelyen Kanye és ő éppen a rapper egyik dalszövegéről tárgyalt. Swift szerint a kiszivárogtatott hangfelvétel kis híján tönkretette a karrierjét.  

Így aztán legutóbbi, The Tortured Poets Department című lemezén is hallható pár olyan dal, amelyet Kimnek szán - például a "thanK you aIMee". És az említett szám a Life & Style bennfentese szerint eléggé kiakasztotta Kardashiant, mert Swift szerint az "aIMee" (valójában Kim) nevű karakter gyerekei egyszer majd úgy jönnek haza, hogy az ő dalát éneklik. 

Kimet sokkolta a tény, hogy Taylor úgy gondolta, belefér, hogy belerángassa a gyerekeit... övön aluli ütés volt. 

- mesélte a forrás. 

A reality-sztár ezek után sokak szerint azzal szúrt vissza, hogy Taylor egykori legjobb barátnőjével Karlie Kloss-szal közös képet posztolt (Taylor és Karlie egy ideig sülve-főve együtt voltak aztán nagyon hirtelen vége szakadt a barátságuknak.)

Taylort nem lepte meg ez a húzás. Szerinte ez tipikusan utálatos lépés volt Kimtől. Ha ez így megy tovább, akkor soha nem fognak kibékülni. 

- tette hozzá az illető. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek