Starity

Európában nevelné fel a gyermekeit George és Amal Clooney

2024. május 08. 19:07   |   Szerző: Four

A két híresség úgy döntött, Európában szívesebben nevelnék fel az ikergyermekeiket.

hirdetés

Hatalmas ünnepséget tervez a Clooney házaspár: a 10. házassági évfordulójuk alkalmából rendeznek partit szeptemberben, az új dél-franciaországi otthonukban. 

Az összes hollywoodi barátjukat meghívták, és persze a családjaik is ott lesznek. 

- mesélte az In Touch Weekly forrása. 

A bennfentes szerint a rendezvény vetekedni fog a velencei esküvőjükkel, amikor George Clooney búcsút mondott a rá sokáig jellemző agglegényéletnek. Amióta felesége és gyerekei (a 6 éves Ella és Alexander) vannak, azóta inkább kerüli a reflektorfényt, és a családjára koncentrál a 63 éves sztár:

Most, hogy a gyerekek iskoláskorúak lettek, Amal és George komolyan gondolkozik azok, hogy hol neveljék fel őket. Habár mindketten szeretik a nagyvárosokat, mint London vagy Los Angeles, de úgy érzik, egy kisváros sokkal többet kínál a gyerekeiknek, főleg, ha a magánéletről van szó. 

- mesélte az illető. 

A házaspár még 2021-ben vett meg egy villát a franciaországi Brignoles-ban, de csak nemrég döntöttek úgy, hogy ott lesz az állandó lakhelyük. 

Imádják a vidéki életet. Amal és az ikrek beszélnek franciául, George pedig nyelvórákat vesz. 

- tette hozzá a forrás. 

Úgy tudni, hogy megtartják az ingatlanjaikat Londonban, Los Angelesben, New Yorkban és a Comói-tónál Olaszországban, de úgy érzik, Franciaország a megfelelő otthon a gyerekek szempontjából. 

Nagyon boldogok, a házasságuk jobb mint valaha. Van mit ünnepelniük, és szeptemberben nagy bulit csapnak az évfordulójukon. 

- mondta a bennfentes. 

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek